Hiphop Old Men Grooving

Dansen voor mannen is zeker geen taboe en wij hebben daarom speciaal voor mannen tussen de 20 en 50+ een groep op vrijdagavond van 21.00 tot 22.00.
Een gezellige eneverende groep die graag de hiphop techniek aangeleerd willen krijgen en dat kan natuurlijk van niemand anders dan Alex Harvey.
Zij traint en leert de groep de Old School Hiphop aan.

Met de term old-school hip-hop wordt de hiphopmuziek bedoeld die gemaakt is in de beginperiode van deze cultuur. Het gaat om het eind van de jaren zeventig en midden jaren tachtig.

In de hiphop lessen besteden wij aandacht aan de hiphopbewegingen van nu die vrij losjes en heel luchtig overkomen. Er wordt meestal gedanst op snelle muziek, waardoor het een flitsend effect heeft. Hiphop is “bouncen op de beat”.

Men danst vooral op hiphop en R&B muziek. Hiphop is niet gewoon dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel. Er wordt ook gewerkt aan een goede houding, coördinatie en isolatie van het lichaam.

De groep houdt van leren, maar ook van gezelligheid en na afloop praten we wat na met een gezellig drankje 🙂 Kom het zeker proberen. Zie dansen en leren dansen niet als drempel. U kunt gewoon langskomen (ook zonder afspraak).